CRÊPERIET

Hablingbo Crêperie mat och underhållning, Åsa Lindström Keramik. Sommaren 2018 visas föreställningen ”Hikikomori”. Varietépremiär 7 juli kl 19.00.

Crêperiet

OBS: Vår sista öppetdag är söndagen den 12 aug - Tack för en fantastisk sommar!!

För 18 år sedan öppnade Santo Magonza och Åsa Lindström Hablingbo Crêperie i det som en gång i tiden var gårdens stall. Inne i den nuvarande matsalen höll hästarna och korna till - du kan faktiskt se deras namnskyltar som fortfarande sitter kvar.

Redan under det följande året startade Santo, som tidigare var cirkusartist, Variété Hablingbo och sedan dess bjuds det varje sommar på en ny spännande föreställning - I år ges föreställningen ”Hikikomori” av performance-gruppen "Off Road" som förenar dans, teater, akrobatik och musik i en unik blandning.

Creperiet är under ständig utveckling för att göra det så trivsamt för gästerna som möjligt, och varje ny sommar bjuder på nya utmaningar. Allt gräddas "a la minute" för bästa smak, dvs ingen galette eller crêpe är gräddad i förväg vilket stundtals gör det hektiskt i köket när många gäster strömmar in. Alla arbetar stenhårt för att allt ska gå smidigt och snabbt, men skulle det ändå bli en liten väntan finns det som alltid möjlighet att spela boule eller kanske njuta av en aperitif eller cocktail under tiden. - Och spralliga barnben kan med fördel springa av sig på vår stora gräsmatta! 

Vår meny passar de flesta smaklökar med en variation av galetter, crêpes, grillade surdegsmackor, sallader och kött från dagens grill. 

- Bon appétit! 

/Santo

 

ÖPPETTIDER CRÊPERIET SOMMAREN 2018: 

OBS: Vår sista öppetdag är söndagen den 12 aug - Tack för en fantastisk sommar!!

Från 23 juni - 12 Augusti: Tis - Sön 16.00 - 24.00 (Köket stänger 23.00)

OBS! Måndagar stängt.

Telefonbokningen öppnar kl 14.00: 0498-48 72 80 - OBS! Måndagar stängt.

OBS: Vi kan tyvärr ej ta emot bokningar via mail eller telefonsvarare, om ingen svarar vänligen försök lite senare då vi förhoppningsvis inte har lika fullt upp med våra gäster! : )

För all info gällande restaurang och varieté kontakta Santo: info@hablingbocreperie.com 


© 2014 HABLINGBO CREPERIE. ALL RIGHTS RESERVED.