CRÊPERIET GOTLAND

Hablingbo Crêperie mat och underhållning, Åsa Lindström Keramik. Sommaren 2016 visas föreställningen "How many times?". Varietépremiär 12 juli kl 19.00.

Crêperiet gotland

- Vi har nu stängt för säsongen, tack för en fantastisk sommar 2017!

För 17 år sedan öppnade Santo Magonza och Åsa Lindström Hablingbo Crêperie i det som en gång i tiden var gårdens stall. Inne i den nuvarande matsalen höll hästarna och korna till - du kan faktiskt se deras namnskyltar som fortfarande sitter kvar.

Redan under det följande året startade Santo, som tidigare var cirkusartist, Variété Hablingbo och sedan dess bjuds det varje sommar på en ny spännande cirkusföreställning - I år blir det tyvärr ingen föreställning då vi har valt att satsa på en bättre planering inför sommar 2018.

Creperiet är under ständig utveckling för att göra det så trivsamt för gästerna som möjligt, och varje ny sommar bjuder på nya utmaningar. Allt gräddas "a la minute" för bästa smak, dvs ingen galette eller crêpe är gräddad i förväg vilket stundtals gör det hektiskt i köket när många gäster strömmar in. Alla arbetar stenhårt för att allt ska gå smidigt och snabbt, men skulle det ändå bli en liten väntan finns det som alltid möjlighet att spela boule eller kanske njuta av en aperitif eller cocktail under tiden. - Och spralliga barnben kan med fördel springa av sig på vår stora gräsmatta! 

Vår meny passar de flesta smaklökar med en variation av galetter, crêpes, grillade surdegsmackor, sallader och kött från dagens grill. 

- Bon appétit! 

/Santo

ÖPPETTIDER CRÊPERIET SOMMAREN 2017: 

- Vi har nu stängt för säsongen, tack för en fantastisk sommar 2017!

Från 24 juni: Tis - Sön 16.00 - 24.00 (Köket stänger 23.00)

OBS! Måndagar stängt.

Telefonbokningen öppnar kl 14.00: 0498-48 72 80 - OBS! Måndagar stängt.

OBS: Vi kan tyvärr ej ta emot bokningar via mail eller telefonsvarare, om ingen svarar vänligen försök lite senare då vi förhoppningsvis inte har lika fullt upp med våra gäster! : )

För all info gällande restaurang och varieté kontakta Santo: info@hablingbocreperie.com 


© 2014 HABLINGBO CREPERIE. ALL RIGHTS RESERVED.